Op basis van persoonlijkheid, stijl, wensen en mogelijkheden helpt marvellous je bij het vinden van de juiste winkels. marvellous oriënteert zich met name op de bekende modesteden en -centra in Nederland en België en verder op plaatsen, winkels, merken en ontwerpers die velen nog onbekend zijn.
Je kunt marvellous opdracht geven zelfstandig voor jou op zoek te gaan naar een geschikte outfit. Deze kun je rustig in je eigen omgeving doorpassen en beoordelen.
We kunnen ook samen een dagje gaan shoppen. Vooral in steden als Antwerpen en Brussel is marvellous goed bekend. Deze steden hebben op modegebied werkelijk alles te bieden. Uiteraard weet marvellous op veel meer plaatsen de weg.
Als jij dat wilt, winkelen we heel gericht. Je kunt je ook laten verrassen door marvellous en kennis maken met leuke bekende en minder bekende plekken en adresjes. marvellous kan zelfs een dag- of weekendarrangement voor jou en je vriend/vriendin of partner organiseren. Want ook voor originele hotelletjes, bed & breakfasts en restaurantjes ben je bij marvellous aan het juiste adres. De keuze is aan jou!